close Acest site web folosește cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a distinge calculatoare individuale, pentru a stabili servicii individual, scopuri analitice și statistice și pentru a personaliza afișarea de conținut și publicitate. Acest site poate conține, de asemenea, cookie-uri de la terți. Dacă continuați să utilizați site-ul, presupunem că sunteți confortabil cu setările actuale, dar le puteți modifica oricând.

MINIMALIZMUS | V jednoduchosti je krása

Posted by      Comments 0  views 188
aaa
Read More

VIANOCE | 7 alternatív klasického vianočného stromčeka

Posted by      Comments 0  views 325
Či už je v stojane alebo visí zo stropu ako v minulosti, či je nový alebo už má za sebou pár rokov a zničených konárikov, či je malý alebo jeho vrcholček sa dotýka stropu, umelý alebo vôňa živého rozvoniava po celom dome - nech je akýkoľvek v každej svojej podobe má svoje čaro.
Read More
Interviu cu proprietarul Sentop s.r.o. despre profesionist, dar și despre viața sa privată: "Nimic în viață nu vine imediat și totul durează înainte ca lucrurile să se stabilizeze și să se maturizeze. Ideile din companie vin, de asemenea, treptat și totul necesită o gândire și o atenție atentă."
Read More